Същото взеха.12 седмици с моя, но се простреляха в крака, тъй като ми казаха по телефона, че случаят определено е приключен, въпреки че се показваше отворен в акаунта ми и съветник по обслужване на клиенти каза не, определено е приключен, но някой продължава да го повдига, но ще продължи да бъде отхвърляно. След това получавам имейл, в който се казва, че все още се разследва, след това телефонно обаждане 3 седмици по-късно от служител по разследването на измами, който каза, че го разследва и ще ми се обади отново във вторник, като резултатът очевидно е отхвърлен. но в началото беше повдигнато като измама след това го отхвърлиха, но казаха, че ще го повдигнат като сторниране на плащания и трябваше да попълня формуляри за неполучени артикули и да им изпратя цялата кореспонденция, която се опитах с търговците. те казаха в окончателното писмо с отговор, че сме приключили нашето разследване и сме не ви възстановявам сумата, това не беше измама, спорът не беше повдигнат като измама, а връщане на плащане. Също така имах блокове за хазарт и международни плащания по сметката си по това време. Банката трябваше да предостави информация от доказателства от. търговци, за да докаже обратното и те не го направиха t. Случаят ми сега е с FOS. Честно казано дори не мисля, че santander е разследван, те имат ужасни отзиви за trustpioilot
Автоматичен превод: