Подадох жалбата на 26 юни в моята банка, те първоначално я отказаха като измама, но казаха, че ще повдигнат като връщане на плащане, това беше на 19 юли. Трябваше да направя много телефонни обаждания до банката и да повдигна много оплаквания, на 4 октомври говорих на съветник, който ми каза, че твърдение. беше затворено, когато й казах, че не е, тъй като показва, че все още е активно в моето приложение, тя каза, че ще разбере и ще ми се обади обратно. онзи следобед тя ми се обади и каза не, определено е затворено. Попитах я дали случаят е такъв, защо не получих никакво писмо с доказателство от.merchants ect и техните констатации и поисках SARS. Тя се извини и каза, че не могат да направят нищо друго. Бях изключен от телефона само за 5 минути и дойде имейл, че случаят все още се разследва. Затова се обадих и говорих с друг мъж, който нямаше представа какво става, той ме свърза с друга жена и й казах референтните номера и т.н. и този случай ясно казва, че все още е отворено, тя ми казва не, определено е затворено, някой продължава да се опитва да отвори случай за измама, но ще продължи да бъде отхвърлян. когато попитах защо се третира като измама, а не като връщане на плащане, тъй като не съм купил нищо от тези търговци и първият инвеститор ми каза, че го е затворил като измама и е повдигал като връщане на плащания, тя не можеше да отговори. Тя каза, че някой ще се свърже. На 16-ти получих телефонно обаждане от човек, който каза, че е инвеститорът, който проучва измамата и ми задава толкова много лични въпроси и имам предвид лични, имам някои сериозни здравословни проблеми и моето състояние на ума. той буквално ме накара сълзи .Казах му.че един съветник вече беше казал, че случаят е приключен, така че какво разследва .той каза, че ще се обади отново във вторник с окончателно решение.Във вторник той се обади и каза това, което вече знаех, искът е отхвърлен, тъй като аз беше уведомен преди това .но той ми даде извинението, че сте направили транзакциите и сте използвали този ip адрес, за да влезете в онлайн банкирането, така че изпратих формуляри и доказателство за неполучени стоки хазарт и международни блокове в моя акаунт .имейли от търговци с искане да изпратя документ за самоличност със снимка, като го държа и признавам за измамна дейност. Дори дадох подробностите къде са базирани тези офиси и името на лицето, управляващо тези компании. Чувствах се физически болен. Не само, че нарушиха правилото за 8 седмици до всъщност 17 седмици за разрешаване на спора, първоначалното писмо, в което се казваше, че не могат да го направят, тъй като измама имаше ip адрес върху него. Е, мислех, че това е странно, тъй като моят ip адресът минава през център за данни на стотици километри и също така влязох в моя рутер и всичките ми устройства са разпределени към различен ip адрес, така че намерих ip адреса, който беше даден, и се оказа, че е доставчик на бизнес мрежа за финансови услуги какво ще кажете за този SMH ..Получих последното си писмо с отговор и то просто казва, че сме разследвали измамата и сме решили да не възстановяваме парите, няма информация за търговците и т.н. Мисля, че нямаха намерение да разследват, тъй като с моето приложение случаят всъщност беше приключен на 19 юли. Сега отнесох въпроса до FOS, тъй като съм абсолютно разстроен от лечението им