Не, но банките изглежда използват сумата срещу потребителя, за да отхвърлят допълнителни:
Години наред това ми се случи чрез Халифакс, две връщания на плащания за билети и полети, които бяха валидни, следващия път трябваше да направя едно за билети Лойдс, които притежават Халифакс, започнаха да се спускат изцяло, като ме разпитваха за измама, цитирайки, че не могат да приемат повече връщания на плащания от за мен, въпреки че бяха валидни, това беше по време на COVID, когато някои доставчици на билети продължаваха да предлагат ваучери, които не бяха от полза за мен, за щастие доставчикът на билети писа на Lloyds, за да признае грешката, и след това директно възстанови сумата.
Що се отнася до нашите проблеми в този форум, въпреки че няма ограничения, предполагам, че някои доставчици като Revolut отбелязват вътрешни проблеми с риска/управлението и търсят извинение да не ни помогнат.
За щастие в Обединеното кралство трябва да отидем на FOS, но изглежда, че други другаде нямат такъв късмет.
Всички мои вече са обработени в две компании, така че бих казал на всички, моля, продължете, използвайте процеса на жалби в банките, след това маркирайте FOS, ако не е разрешено, проверете отново във форума, някои от нас имаха успех с банките и ако други не са били на страната на FOS.
Ключов момент не се отказвайте и продължете да си помагате тук.