не работете с възстановяване на изплащане! Два пъти ще те ограбят. Пак те измамят. Просто ги потърсете в Google.
Автоматичен превод:
nathanphillips9
Платинен
преди 1 година
Wintermads и Pixeleum замлъкнаха. Колко време отне на другите, за да получат отговор и евентуално възстановяване на сумата от тях или просто да спра да чакам и да отида направо в моята банка?
Автоматичен превод:
Dt100
nathanphillips9
Диамантен
nathanphillips9
преди 1 година
Pixeleum няма да възстанови сумата на моя приятел. Те ще направят фалшиви разписки за всичко. Нямаш надежда с тях.
Ааа разбирам, тогава ще започна връщането на плащането там
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized825
Диамантен
Anonymized825
преди 1 година
Получих още 11 000 паунда обратно днес по банковата си сметка. Мислех, че са 13 000 паунда, може да съм ги преброил погрешно, току-що получих висящите дела от 2000 паунда с wise now
Автоматичен превод:
Dt100
nathanphillips9
Диамантен
nathanphillips9
преди 1 година
Банката отказа всички мои поради тази причина. Те предоставиха разписки. Аз съм с natwest и те ме блокираха да правя по-нататъшни връщания на плащания с когото и да било, така че просто внимавай, приятелю
Автоматичен превод:
Dt100
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
От кого го върна колега? 🙂 чрез омбудсмана?
Автоматичен превод:
Dt100
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Бъдете в безопасност сега. Изтеглете го от банката и дръжте всички склонности далеч от хазарта. Погрижете се за себе си и не на последно място се насладете на парите обратно🙂
Автоматичен превод:
nathanphillips9
Dt100
Платинен
Dt100
преди 1 година
О, леле, предоставиха фалшиви разписки и банките повярваха, отвратително
Автоматичен превод:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
браво Пол!
Автоматичен превод:
nathanphillips9
Dt100
Платинен
Dt100
преди 1 година
о какво? предоставиха фалшиви разписки и банките повярваха? отвратително
Автоматичен превод:
nathanphillips9
Dt100
Платинен
Dt100
преди 1 година
Съгласен, поставете това към добре спечелена почивка или нещо подобно!
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Dt100
Диамантен
Dt100
преди 1 година
Само банкови възстановявания, омбудсманът започна да участва, след което всички бяха събрани
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Dt100
Диамантен
Dt100
преди 1 година
Благодаря много! Плащах всичките си дългове, но се опитвах да запазя малко, за да се насладя на дълговете са огромни, но много по-добре сега бях на ръба на дългово споразумение отново, което е кошмар, тъй като имах договор за доверие за £67 000, но deffo се опря на моя урок сега няма повече сайтове без gamstop Започнах сам да правя лотарията късмет
Автоматичен превод:
kw7zsvjbnh
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 1 година
Какво казахте на омбудсмана, че използват грешен търговски код? И никога не сте купували нещо там или сте му казали, че е за хазарт и т.н.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
nathanphillips9
Диамантен
nathanphillips9
преди 1 година
Благодаря, Нейтън, да, голяма тежест на ума ми тази сутрин! Надявам се всичко, което публикувах, да помогне на другите
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Работата е там, че получих повече обратно, отколкото загубих, тъй като получих добри няколко хиляди на сайтове
Автоматичен превод:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Радвам се, кара всички ни да се чувстваме по-добре, че виждаме изход! Просто се уверете, че не търсите начин да го залагате отново! Това е важното. Този път си го върнахте, но следващия път може да нямате такъв късмет
Автоматичен превод:
Dt100
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Само банкови възстановявания, омбудсманът започна да участва, след което всички бяха събрани
Just bank refunds the ombudsman started involvement then they were all raised
Автоматичен превод:
преди 1 година
Благодарение на вас има 3 големи компании, с които нямах късмет и с фалшивите разписки. Току-що се свързах с омбудсмана и те смятат, че имам случай. Както казах на тези, които купуват електронни книги за £1300 на седмица... това е нещо, което трябва да се вземе предвид.
Така че трябва да задвижа топката и да започна от там.
Грижи се и се грижи за себе си, може да нямаш такъв късмет следващия път, така че бягай, докато можеш 🙂