В Австралия се опитвам да върна такса за общо ~$1,5k от 15x $100 транзакции от запалването, защото банковото ми извлечение показва:
Techvibes
Timeways Enterprise
Finsave
E-Sharzy Technolgie
Oraimomobile
Harvest Bridge
Дарете-NG
Адриан Магазини
Нава Атара
Повечето транзакции са в USD, някои са в AED (ОАЕ). От малко гугъл виждам, че са смесица от Дубай и Нигерия по местоположения.
Не съм сигурен каква е австралийската банкова регулация/закони по отношение на тези неща.
Сметката ми е недостъпна със средства в нея след голяма печалба. Не съм сигурен как мога да предоставя доказателства за това, тъй като вече не мога да вляза и поддръжката просто казва, че акаунтът ми не съществува.
Надяваме се, че това крещящо пране на транзакции ще помогне на моя случай, наред с вероятната реалност, че те използват неправилния код на търговеца -- Не че всъщност мога да видя какъв код използват. Един бизнес, който потърсих в Google, е продажба на смарт часовници.. не съвсем хазартните услуги, които очаквах да видя, хаха.
От многократните връщания на таксувания, които извърших, всички средства бяха кредитирани обратно в акаунта ми за 4 работни дни, 3 работни дни и 2 работни дни. Въпреки че в този момент това е само незабавен временен кредит, който според мен е стандартният за всички връщания на плащания, независимо какво. Вероятно ще отнеме 30-60 дни, докато се потвърди дали това обратно таксуване работи или не.
Изчаква се да се види дали търговецът ще оспори или дори дали може да оспори. Аз разреших плащането (очевидно) и това изглежда е най-голямата им грижа.
Ще изчакаме и ще видим какво ще стане..
Автоматичен превод: