Моята компания за кредитни карти, честно казано, не мисля, че е връщане на плащане поради продължителността на времето, което отне, и отговора им, тъй като те цитираха, че кодът на mcc е нефинансова институция 6051. Но това, което направих, беше да ги препратя екранна снимка на депозита към сайта, който имаше дата и час, които съвпадаха с времето на транзакцията, излязла от сметката, очевидно не съвпадаха. Изпратих също уличаващи доказателства за санкции и предупреждения и черен списък за обработка на плащания срещу групата Santana BV и как те работят незаконно без лиценз. Така че, тъй като на CC не е позволено да бъдат регистрирани за хазарт, въпреки че признах, че съм направил това поради лоша преценка и грешка, те ми възстановиха сумата и казаха, че сега разследват напълно въпроса. Мисля, че това, което може да се наложи да направите, е да потърсите търговците и да видите дали можете да ги намерите, свържете се с банката си и поискайте кодовете на търговците, които са използвали, тъй като вече има нива във визата за висок риск 1 2 и 3, което направих публикувайте линк относно това, че е интересно четиво. Ще се поразровя малко за вашите плащания, за да видя какво мога да намеря за вас 😉
Автоматичен превод: