Не сте получили стока? Изненадан съм, че не са ви позволили да извършите процеса. Колко е разочароващо, особено когато някои от тях възстановяват парите, но мислят, че е било случайно.
Автоматичен превод:
Lisa2
Платинен
преди 44 минути
Здравейте на всички, все още се опитвам да разбера как хората се справят с тези търговски описания и възстановявания на суми.
Ако някой наскоро е имал успех с връщането на пари директно от търговец или платежен оператор, бихте ли могли да споделите какъв е бил случаят и как сте се свързали с тях? Особено ме интересуват случаите, в които банката е отказала връщането на парите.
Автоматичен превод:
Lisa2
Платинен
преди 43 минути
Здравейте на всички, някой имал ли е скорошен успех, работейки директно с XPate?
Виждал съм много публикации, в които се казва, че или не отговарят, или отричат да са свързани с определени търговски описания. Някой получил ли е възстановяване на сумата от XPate или е успял да получи полезна информация от тях за търговците, стоящи зад дадена транзакция?
Автоматичен превод:
LP2710
Lisa2
Платинен
Lisa2
преди 41 минути
Имах информация относно плащанията си, но нямах информация за търговеца/възстановявания на суми/нищо досега.