Хей, как успя да получиш възстановяване на сумата от тях? Revolut отхвърли оспорванията ми. Наздраве 🙂
hey how did you manage a refund from them. Revolut declined my disputes. Cheers🙂
Автоматичен превод:
преди 7 часове
Посетете https://claricfinhelp.com/ и попълнете всичко това. Също така изпратете имейл до [email protected] Уверете се, че сте го направили правилно от първия път, за да ускорите нещата. Предоставете официално банково извлечение в PDF формат и им кажете, че никога не сте чували за тях и не сте правили тези транзакции, и че ще се обърнете към властите, ако не ви възстановят всички пари. Предоставете скрийншотове от банката. Предоставете първите 6 и последните 4 цифри от използваната карта. Те са доста бързи. Копирайте и поставете изпратения си имейл и го изпращайте всеки ден, докато не отговорят. Благодаря ми по-късно 👍
Автоматичен превод:
Arra89
Thomas-091
Диамантен
Thomas-091
преди 7 часове
Наздраве, приятел. Попълних формуляра около 5 пъти и никога не съм получил отговор.
Автоматичен превод:
AmJ81
Arra89
Бронзов
Arra89
преди 7 часове
Получихте ли още възстановявания на суми от Nextrast? Крайните ми срокове изтичат през следващите няколко седмици.
Автоматичен превод:
Thomas-091
Златен
Arra89
преди 7 часове
Наздраве, приятел. Попълних формуляра около 5 пъти и никога не съм получил отговор.
Cheers pal. Ive filled out there form about 5 times and have never heard anything back.
Автоматичен превод:
преди 7 часове
Аааа, а ето ме и мен, че си мисля, че съм герой, хаха. Пишете им още по имейл.
Автоматичен превод:
Arra89
AmJ81
Диамантен
AmJ81
преди 7 часове
Днес и неделя са ми 35-те дни. Ще публикувам в понеделник, ако успея.
Автоматичен превод:
GinoS
Bigfella100
Платинен
Bigfella100
преди 5 часове
И как завърши?
Автоматичен превод:
portersv
LP2710
Бронзов
LP2710
преди 5 часове
Здравейте, имам информация, която може да е полезна. Мога ли да ви я изпратя по имейл?
Автоматичен превод:
Arra89
AmJ81
Диамантен
AmJ81
преди 5 часове
Днешният 35-дневен таймер е възстановен. Продължете в неделя за останалите 9 спора (€1100)🤞🤞
За тези, които имат проблеми с транзакциите в Betportal, намерих имейла с оплаквания за PayStrax, които обработват много от техните транзакции. Очевидно са регистрирани в FCA, така че би трябвало да възстановяват суми. Току-що получих отговор, че проучват случая, така че ще ви информирам, ако се стигне до по-нататъшно развитие!
Автоматичен превод:
Org1991
Arra89
Диамантен
Arra89
преди 3 часове
Мога ли да те попитам какъв беше Nextrast (следващото MCC)?
Автоматичен превод:
LP2710
Vishaludapa
Платинен
Vishaludapa
преди 3 часове
wishking.com
Автоматичен превод:
portersv
Бронзов
преди 3 часове
Здравейте, някой има ли информация за тези описания?
csmket Талин EST
kcraft2*186053910 Сандански BGR
antique_aura Ливърпул Великобритания
Не мога да намеря нищо полезно онлайн. Някой знае ли кои търговци или платежни оператори стоят зад тях?
Автоматичен превод:
Arra89
Org1991
Диамантен
Org1991
преди 3 часове
Нямам идея, приятел. Споделих споровете си чрез чата на Revolut.
Автоматичен превод:
col211
JosieRosie46
Златен
JosieRosie46
преди 2 часове
Това е добра новина, че ми възстановиха първоначалните депозити от £150, но са запазили баланса ми, който беше над £1000. Не съм сигурен какво друго мога да направя. Игнорират всичко и прекратяват всички чатове.