Здравейте. Аз съм регистриран потребител в RGIAJ. И имам сериозен проблем с тези казина. Аз съм от Испания и очевидно тези казина са забранени в страната, защото нямат испански лиценз. Quickwin, Mystake и 22bet не си сътрудничат по взаимно съгласие. Заведох дело с банката относно транзакция 11950 на Mystake и те отхвърлиха и двете искания (едното за кредитна карта, а другото за транзакция през Openbanking в рамките на платформата за депозити на Revolut). И получих възстановяване на 5000 от 22bet, след като информирах банката и прикачих официални документи.
В момента разследват оплакване, за да видят дали е допусната грешка. Не знам какво може да се случи; някой знае ли?
Траншът MyStake (вече бях регистриран в RGIAJ, но банката не беше информирана за това от мен; не знам дали е трябвало да знаят). Същият модел се повтори през 2024 г., с по-големи суми.
Не знам дали е трябвало да се е задействала някаква аларма или някакъв вид заключване.
Сегментът MyStake е мащабиран в Банката на Испания.
Някой знае ли дали това е осъществимо? Или как мога да продължа? Какво трябва да направя? Има ли някакъв опит?
Много ти благодаря.