Кълна се, че е бот-матьор. Виж публикациите му... Xpate Xpate Xpate.
Винаги казва едни и същи неща. И лъже за разни неща, каза ми, че dtvlt е било Xpate, а после Walletto.
Редактирано
Автоматичен превод:
Foxtrot90
Diabeto67
Диамантен
Diabeto67
преди 3 седмици
Вярвам, че са DotaVolt, но не отговарят на имейли (или все още не са).
Автоматичен превод:
Waltz
Loo76
Сребърен
Loo76
преди 3 седмици
Здравей,
Благодарим ви, че се свързахте с поддръжката на Rapyd.
Rapyd обработва плащанията, но ние не сме фирмата, която е инициирала вашата транзакция. Това означава, че не можем да споделяме директно данните за плащането.
Препоръчваме ви да се свържете с търговеца, при когото сте инициирали плащането, и да го информирате, че ще трябва да се свърже директно с Rapyd относно този проблем.
Благодарим Ви за разбирането. Уведомете ни, ако има нещо друго, което можем да направим за Вас.
Бих се страхувал, че съм *Instax*, той е приятел, би трябвало да можеш да го намериш веднага.
Автоматичен превод:
Diabeto67
XkBoii
Сребърен
XkBoii
преди 3 седмици
Ха, благодаря, само проверих отново.
Също и за Paybyop. Направих проучване, няма начин да получа възстановяване на сумата за тях, нали? PayPol ще каже да се върнете при търговеца, а банката няма да направи нищо, тъй като е банков превод.
Автоматичен превод:
XkBoii
Diabeto67
Диамантен
Diabeto67
преди 3 седмици
Да, съмнявам се. Тези с банковите преводи са истинска мъка.
Автоматичен превод:
Diabeto67
XkBoii
Сребърен
XkBoii
преди 3 седмици
Чувствам се толкова глупаво, трябваше да си остана с дебитната карта, уф
Редактирано
Автоматичен превод:
DjumK
billi85
Златен
billi85
преди 2 седмици
Благодаря, полезно е да се знае. Звучи много подобно на това, което имах с Xpate.
За vercs2 и tokdom, някой от случаите, в които Xpate е представил документи, в крайна сметка е бил решен във ваша полза? Особено ме интересува какво се е случило, след като сте оспорили техните доказателства и дали са продължили да защитават споровете или просто са ги оставили да продължат.
Автоматичен превод:
DjumK
billi85
Златен
billi85
преди 2 седмици
Някои от тях са придвижени напред. Някои възстановени платежни средства бяха решени в моя полза и парите бяха върнати, но Xpate все още оспорва други и изпраща документи, така че тези случаи отнемат много повече време.
От банката ми казаха, че в някои случаи целият процес може да отнеме до около 90 дни. Така че за съжаление все още има доста чакане.
Автоматичен превод:
DjumK
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 2 седмици
Банката ми потвърди връзката с Xpate, когато ги помолих за повече информация относно транзакциите. Така идентифицирах jusdot5 и jusski6 като свързани с Xpate.
В момента нямам точния MCC номер пред себе си, но се опитвам да получа пълните подробности за транзакцията от банката. След като получа MCC и Acquirer ID/ICA, ще ги публикувам тук.
Автоматичен превод:
DjumK
johnmaddisonn1
Златен
johnmaddisonn1
преди 2 седмици
Това е окуражаващо. Поне показва, че оспорването на документите на Xpate може да проработи, ако информацията не съответства на действителните транзакции.
Спомняте ли си приблизително колко време отне, след като оспорихте доказателствата им, преди банката да реши тези дела във ваша полза? Също така, Xpate предостави ли нещо допълнително след вашия отговор или това беше последният етап преди възстановяването на сумата?
Автоматичен превод:
DjumK
voodoo4
Златен
voodoo4
преди 2 седмици
Точно така. И аз това се опитвам да установя. Ако calcal и jusdot5 показват един и същ Acquirer ID/ICA, това би ни дало нещо много по-конкретно от просто сравняване на дескриптори.
Ще публикувам каквото ми предостави банката. Би било интересно да се сравнят и МКК-тата, тъй като искам да видя дали и двете транзакции са класифицирани по един и същи начин, въпреки че са свързани с Xpate.
Автоматичен превод:
jef10mur
Loo76
Сребърен
Loo76
преди 2 седмици
Здравей, Лу,
Получихте ли възстановяването на сумата от сторнирани плащания или от RAPYD? Свързах се с Nextrast/Gambinini толкова много пъти, но не получих отговор. Имам толкова много транзакции с тях.
Добро утро, списък с моите търговци и използваните MCC кодове. Може би полезна информация за други. Моят ръкописен списък е с търговците, на които са възстановени частично или изцяло суми, когато съм подавал заявления за сторниране на плащания срещу Monzo. Имайте предвид, че Monzo е отхвърлил всяко едно от моите сторнирания, но когато съм повдигал спор, търговецът е възстановявал сумата 2 дни по-късно. Само да правеше това всеки търговец, а не само някои от тях.