Актуализация на напредъка.
Окончателните възстановявания на суми от Revolut бяха успешни тази сутрин (по-рано от очакваното). Това означава, че всички възстановявания на суми, които бяха групово подадени от агента, с когото разговарях подробно, вече са завършени и възстановяванията на суми са обработени. Търговците, с които съм постигнал успех чрез Revolut, са:
Соларби
Betterhash/Betterhash.io
Пикселм
Рвора
Гмскис
Относно оплакването ми от Walletto, те отговориха, че нямат взаимоотношения с 5 от 7-те идентифицирани търговци. Също така не са успели да идентифицират транзакциите, които са посочени в DSAR (представете си 🤨). От двамата, с които все още имат взаимоотношения, е поискано да възстановят сумата. Оспорих проблемите с останалите 5 и съм готов да се обърна към банката на Литва, ако е необходимо.
Ще поддържам тази тема актуализирана.
След като завърша жалбата срещу Walletto, ще направя публикация във форума с всички шаблони, които съм използвал за различни начини, с надеждата, че това ще помогне по някакъв начин на другите.
Досега успях да си възстановя около 30 000 паунда, от които 22 000 паунда са в жалбата срещу Walletto. Правя това от юни, така че процесът не е нито лесен, нито бърз.
Автоматичен превод: