Някой имал ли е затворени банкови сметки? Каква беше процедурата? Парите ми бяха внесени „за съгласуване". Бях уведомен, че не са били съхранявани от тях от консултант, все още са мои.
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 1 месец
Нищо в замяна, приятелю.
Автоматичен превод:
Snowyhill84
Foxtrot90
Платинен
Foxtrot90
преди 1 месец
Възстановиха ми почти 3 хиляди и компанията, издала картата, веднага замрази сметката ми. Беше юли и все още нямам достъп до нея. Подадох официално оплакване повече от 6 седмици и няма резултат.
Кредитната ми карта беше неизпълнена, единствено защото им казах, че съм рискувал, докато съм се опитвал да получа обратно плащане, което е било в противоречие с условията. Предполагам, че при банкова сметка проблемът би бил в набирането на обратно плащане по някаква причина, след което да има още транзакции и да продължава да набира обратно плащане по тях, след като предишните са уредени? Така ли е? Ако е така, предполагам, че е финансов риск за тях, ако искат да продължат да ви предоставят разплащателна сметка и тя стане нерентабилна с броя часове, които прекарват в спорове. Изобщо не е честно, но предполагам, че е законно и би било в рамките на техните условия. Намираме се в наистина несправедлива ситуация!
Автоматичен превод:
XkBoii
Sarah222
Диамантен
Sarah222
преди 1 месец
Останалите от тях в процес ли са или търговецът ги е оспорил?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 1 месец
Искам да кажа, имам много доказателства, че съм бил честен с тях. И съм отклонявал съветниците си от измами и т.н., но съм бил честен за хазартната си зависимост и съм посещавал консултации за нея, но вероятно съм твърде рисков за тях сега, въпреки че не съм играл хазарт от месеци. Не съм повдигал други възражения срещу други освен тях 28, но имах оплакване при никой търговец. Просто е разочароващо, предполагам.
Автоматичен превод:
XkBoii
Foxtrot90
Диамантен
Foxtrot90
преди 1 месец
Да, това е абсурдно. Банките би трябвало да могат да разпознават тези плащания от километри разстояние. Особено ако за много от тези търговци е нужно 10 минути, за да намерят цялата информация за тях, като например директорите и т.н. за тези, базирани в Обединеното кралство. Има една жена, която беше директор на 347 компании и напусна всички тях в рамките на няколко месеца. Всички те бяха учредени по едно и също време. Предполагам, че всички те са измамни търговци.
Автоматичен превод:
XkBoii
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 1 месец
2851* компании
Автоматичен превод:
Foxtrot90
XkBoii
Диамантен
XkBoii
преди 1 месец
Да, лудост, нали? Мисля, че след години всичко това ще се прояви по грандиозен начин, както с бързите заеми преди години.
Автоматичен превод:
Sarah222
XkBoii
Златен
XkBoii
преди 1 месец
Все още в процес. Стискам палци!
Автоматичен превод:
XkBoii
Sarah222
Диамантен
Sarah222
преди 1 месец
желая ти всичко най-добро 🙂
Автоматичен превод:
Someone.Else
Диамантен
преди 1 месец
Някой трябваше ли да предостави банкови извлечения, за да получи бързо възстановяване на парите си?
Автоматичен превод:
Al1nu7zu01
Платинен
преди 1 месец
Някой знае ли за Global Digital 1105 pay.cc?
Дейвънпорт, Флорида 33896, САЩ
Автоматичен превод:
Al1nu7zu01
Платинен
преди 1 месец
Някой знае ли за CRTHX? Имате ли информация или уебсайт?
5-ти и 6-ти етаж, ул. „Грейт Портланд" 167-169, Лондон W1W 5PF, Великобритания
Автоматичен превод:
Al1nu7zu01
Платинен
преди 1 месец
Някой знае ли за Lngvg*50.00eur, дали имат уебсайт или нещо подобно?
Трети етаж, 3 Hill Street, Единбург, Шотландия, EH2 3JP, Великобритания
Автоматичен превод:
Pyne1688
Диамантен
преди 1 месец
Добър вечер на всички, някой знае ли кои са Biz Erp Solutions?
Работя с тях в момента. Ето какво ми изпратиха, след като обясних ситуацията подробно:
Здравей
Моля, проверете Общите условия на сайта, където сте направили тези депозити.
Ако имат лиценз от Обединеното кралство, моля, покажете ни го, за да можем да ви съдействаме допълнително.
С уважение
Екип за управление на риска
Каква шега хахаха. Вече обясних това.
Автоматичен превод:
Sarah222
Tant
Златен
Tant
преди 1 месец
Имах успешно сторниране на плащане с key4u. В моя случай им изпратих имейли няколко пъти, но те не ми отговориха. Представих това като доказателство в банката.