След две седмици Paymentz най-накрая отговори на имейла ми. Вижте какво следва
Автоматичен превод:
Mrtasty93
Dt100
Златен
Dt100
преди 2 години
Говорите ли за гъмбол? Не са ми отговорили от първия ми имейл преди седмица
Автоматичен превод:
Frewcrew24
ginana1
Сребърен
ginana1
преди 2 години
Ще ми е интересно да чуя как се справяте, тъй като имам много транзакции с тях. Не искам да ви спукам балона, но според моя опит те ще ви накарат да изчакате една седмица и ще изпратят стандартен отговор, обвиняващ търговеца. Надявам се да имате повече късмет от мен!
Автоматичен превод:
Dt100
Mrtasty93
Диамантен
Mrtasty93
преди 2 години
Да, приятел, вече не знам какви транзакции търся!
Автоматичен превод:
Dt100
Диамантен
преди 2 години
Събудих се с възстановяване на средства от Helpersm*ap днес, пуснах имейл до шотландския, мисля, че е .com и беше в акаунта ми. Не знам кой е върнал парите!
Те не го направиха! Току-що се събудих с възстановяване. Те могат да опитат да го извадят, но ще бъде изтеглен днес 🤣
Автоматичен превод:
Mrtasty93
Dt100
Златен
Dt100
преди 2 години
Уау хубаво 🙂
наздраве
Автоматичен превод:
BigDavo
Dt100
Сребърен
Dt100
преди 2 години
Преди колко време им изпрати имейл?
Автоматичен превод:
Dt100
Диамантен
BigDavo
преди 2 години
Преди колко време им изпрати имейл?
How long ago did you email them?
Автоматичен превод:
преди 2 години
вторник вечер. Нямах отговор, можеше да са те или payz, тъй като не получих отговор и от тях, откакто им разправям глупости хаха
Автоматичен превод:
BigDavo
Dt100
Сребърен
Dt100
преди 2 години
Paymentz ми изпрати имейл с искане за информация за картата ми и след това друг с искане за подробности за транзакциите. Отговорих им и изпратих два имейла до имейлите на helpersm на техния уебсайт… молете се за мен, хаха!
Връщането на парите би било страхотно, но човече, бих искал вместо това просто да мога да изчистя моите 1000 дни от хазарт и да си спестя стреса от всичко това..