Здравейте на всички, чудя се как да поискам възстановяване на суми и дали това би навредило на кредитния ми рейтинг, ако са били използвани кредитни карти и се опитам да възстановя загубите си чрез тях? Намирам се в много затруднено положение, но (надявам се) сега съм се отървал от хазартната си зависимост. Основният ми спор е с уебсайт, наречен WINBEAST. Моля, никой да не използва този сайт. Исках затваряне на акаунта ми повече от 10 пъти и дори им казах, че съм пристрастен и съм в наистина затруднено положение (казах как се чувствам). В отговор получих само „съжалявам, че се чувстваш така, ето бонус, така че ще продължиш да играеш с нас". Те също така казаха, че не могат да затворят акаунта ми, въпреки че казаха, че могат и че моят VIP мениджър може. Опитах всичко, но накрая загубих желанието си, след като загубих хиляди и бях в много зле състояние в продължение на няколко седмици. И така, предвид този контекст и факта, че не оперират законно в Обединеното кралство и дори не оперират законно навсякъде, бих предположил, че без тези мерки имам ли шанс да получа възстановяване на сумата чрез кредитните си карти и би ли се отразило това на кредитния ми рейтинг?
Автоматичен превод: