Бихте ли могли да ме посъветвате какъв имейл да изпратя на търговците? Съжалявам, ако вече сте го казали, просто се опитвам да прочета темата, но ми е трудно.
Hi Dani,
would you be able to advise me what to email the merchants please. Im sorry if you’ve already said this I’m just trying to get through the thread but finding it difficult.
Автоматичен превод:
преди 2 часове
Здравейте, какви дескриптори имате на вашата банка?
Надявам се и се надявам да не е само една-единствена транзакция. Освен това, ти си се превърнал в легенда тук. Изненадан съм, че този уебсайт не ти предлага работа! 😂
Надявам се и се надявам да не е само една-единствена транзакция. Освен това, ти си се превърнал в легенда тук. Изненадан съм, че този уебсайт не ти предлага работа! 😂
I hope so and I hope it’s not just one single transaction. Also you’ve become a legend on here I’m surprised this website doesn’t offer you a job! 😂
Автоматичен превод:
преди 1 час
О, ама всички тези проблеми заради 1 транзакция 😡😡 някои, които възстановяват суми, все още продължават да приемат тези плащания, честно казано не знам как или защо могат да се измъкнат, това е пълна шега.
Поставих шведския орган за финансов надзор, органа по хазарта, както и шведския орган за защита на личните данни в полето „Копие" за пощата, органът по хазарта всъщност ми изпрати номер на делото.
Започнах темата на имейла с „Възможно пране на транзакции" lol
Не мисля, че PaymentIQ може да мълчи тук, честно казано, но ще видим.