Казаха ли ти също, че не могат да идентифицират транзакцията? Coinpactico ли беше?
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
blancop
преди 2 месеца
Казаха ли ти също, че не могат да идентифицират транзакцията? Coinpactico ли беше?
Did they also tell you they can't identify the transaction? Was it coinpactico?
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Мините искат монети, но казаха, че не могат да намерят транзакция. Попитахте ли за поръчка преди 10 дни, поискахте ли поръчка?
Автоматичен превод:
blancop
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 2 месеца
Да, и аз също чакам около 10 дни за DSAR. Няма никакъв смисъл защо на някои хора възстановяват сумата, а на другите казват, че не могат да намерят транзакцията.
Автоматичен превод:
makelios6
Danixxx
Платинен
Danixxx
преди 2 месеца
Ще съм благодарен, ако знаете нещо за компютрите на pnmm Варшава Полша и BLCN Обединеното кралство.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
blancop
преди 2 месеца
Да, и аз също чакам около 10 дни за DSAR. Няма никакъв смисъл защо на някои хора възстановяват сумата, а на другите казват, че не могат да намерят транзакцията.
Yes and i'm also waiting roughly 10 days for DSAR. It doesn't make any sense why they refund some people, and to the other people they say they can't find the transaction
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Очевидно те връщат парите си, след като бъде поискан Дсар.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
makelios6
преди 2 месеца
Ще съм благодарен, ако знаете нещо за компютрите на pnmm Варшава Полша и BLCN Обединеното кралство.
I would be grateful if you know anything about pnmm Warsaw Poland and BLCN United Kingdom computers
Θά σου ήμουν ευγνώμων αν γνωρίζεις κάτι για pnmm Βαρσοβία Πολωνία και BLCN Ηνωμένο Βασίλειο ηλεκτρονικούς υπολογιστές
Автоматичен превод:
преди 2 месеца
Не съжалявам, че нямам тези описания
Автоматичен превод:
pl4yer24
Сребърен
преди 2 месеца
Хора, до кои платежни процесори изпращате DSAR?
Всъщност не познавам нито един, който би могъл да обработи плащанията ми, така че се опитвам да изпратя DSAR до колкото се може повече процесори, надявайки се да намеря някои транзакции.
Автоматичен превод:
Org1991
HCZEE
Платинен
HCZEE
преди 2 месеца
Можете ли да ми кажете кой адрес се показва? Защото мисля, че ги намерих, както и платежния оператор.
Автоматичен превод:
HCZEE
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 2 месеца
Какво имаш предвид, не разбирам
Автоматичен превод:
Org1991
HCZEE
Платинен
HCZEE
преди 2 месеца
Какъв е адресът, който се показва в банковото ви извлечение? Описание на Fitninja
Автоматичен превод:
HCZEE
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 2 месеца
Просто е фитнинджа, това е всичко.
Автоматичен превод:
lamineyamal1
Danixxx
Бронзов
Danixxx
преди 2 месеца
моля те, кажи ми как
Автоматичен превод:
Emyjay20
Arra89
Златен
Arra89
преди 2 месеца
Да, повдигнах въпроси и за двете, но банката ми отказа и търговецът не възстанови парите. Радвам се, че все пак имахте успех!
Автоматичен превод:
tharm
Danixxx
Златен
Danixxx
преди 2 месеца
Segpay и Segopay едно и също нещо ли са? Segpay ми отговориха преди месеци и казаха, че са различна компания.