Да, пич, направих ново връщане на плащане с Chase Bank. Wintermdsm казва, че трябва да изчакам 3 седмици, докато приключи разследването, така че ще заведа и тях.
само показването на опит за свързване с търговеца трябва да е достатъчно, просто заявете в имейла, че сте получили стока или услуга за това, което компанията прави, и дори можете да кажете, че не отговаря
Онлайн електронни книги, но очевидно съм се свързал с тях и малко прибързах с имейлите и т.н. хаха. Въпреки това техните собствени условия и условия гласят, че непрочетена книга може да бъде възстановена в рамките на 30 дни, което споменах в имейли! Това е трудно.
да Страхотно, надяваме се, че всички можем да ги свалим 1 по 1, мисля, че всеки в тази група, който е използвал Santeda, трябва да докладва за тях и всичките им казина на комисията по хазарта в Обединеното кралство!
От интерес изобщо изпрати ли имейл на helpersm pro. Когато изпратих имейл за плащанеz, аз също им изпратих имейл по същото време. Никога не получих отговор, но получих възстановяване и изпратих същите данни като вас