Вероятно зависи от сумата - моята беше над 20 000 паунда, така че могат да изпратят само ограничен брой доказателства, че съм купувал онлайн кристали и други глупости, които не съм купувал.
От моите изявления стана ясно, че става въпрос за хазарт, предвид обема и сумата. MBNA бяха класни с мен - имах кредитен лимит от 15 000, който беше изчерпан - когато ми върнаха всичко, си тръгнах с 10 000 за себе си. Така че общо 25 000, това беше само 1 карта. Virgin Money също ми върнаха 7500 паунда. Всичко е въпрос на това да бъда честен с банките. Казах, че съм бил нарочен, защото съм уязвим комарджия - сайтът работеше незаконно във Великобритания. Казах, че политиката им за отговорен хазарт не съществува, което ми позволи да похарча 25 000 паунда за 6 месеца. Също така показах доказателства за недостижими бонуси, неуспешни тегления и пропуснати депозити.
It probably depends on the amount - mine was in excess of £20,000 so there’s only so much proof they can send to say I’ve bought online crystals and other shite that I haven’t bought.
It was clear from my statements that it was gambling due to the volume and amount. MBNA were class with me - I had a 15k credit limit that was maxed out - by the time they refunded everything I walked away with 10k for myself. So 25k total, this was just 1 card. Virgin Money also got £7500 back for me. It’s all about just being honest with the Banks, I said I’d been targeted due to being a vulnerable gambler - the site was operating illegally in the UK, I said their responsible gambling policy doesn’t exist, hence allowing me to spend £25k in 6 months. I also showed evidence of unattainable bonuses, failed withdrawals and missed deposits