Търся начин да разреша банкови спорове. Първоначално се свързах с банката си днес и получих съобщение, че стоките не са получени. Казаха, че е дигитално изкуство.
Банката ми погледна и каза, че МКК е свързан с хазарт, така че не мога да оспоря, разпитваха ме много дали играя хазарт и т.н. Наистина се притеснявам да получа маркер.
Има ли някакъв начин да оспоря тези неща? Странно е, тъй като в миналото заведох един спор срещу същия търговец за неполучени стоки и той беше спечелен. Сега обаче банката не иска да има нищо общо с това?
Може ли някой да помогне с нещо, моля?
Looking at doing bank disputes. Initially contacted my bank today and went with goods not recieved. Said it was digital art.
my bank had a look and said the MCC was gambling related so I could not dispute, quizzed me loads asking if I gamble etc . Really worried about getting a marker.
is there anyway I could ever get these disputed? It’s strange as in the past I raised one dispute against the same merchant for goods not recieved and it won. However now the bank want nothing to do with it?
can anyone help at all please?
Автоматичен превод: