Определено са едни и същи компании. Собственост на същото лице. Какъв беше имейлът за помощниците, моля?
They are definitely the same companies. Owned by the same person. What was the email for helpers please?
Автоматичен превод:
преди 2 години
https://helpersm.pro/
Вижте техните T&C за пощата
Редактирано
Автоматичен превод:
Dt100
Anonymized668
Диамантен
Anonymized668
преди 2 години
Да, очевидно съм нарушил банковите разпоредби, но изпратих на екипа за спорове голям имейл, обясняващ ситуацията, защото очевидно не исках банката ми да бъде затворена. Обадиха ми се два пъти, но и двата пъти бях на работа. Обадих им се и бях на изчакване 45 минути и никога не им се обадих. Но им изпратих актуализиран имейл в петък относно всичко, така че чакам обаждане. Ако не получа 1 тази седмица, ще им се обадя сам. Признах, че съм правил хазартни транзакции и че съм се върнал поради лични обстоятелства, които се случват, хазартът винаги е моят изход. Но ако не бяха прикрити транзакции, нямаше да мога да залагам, така че за мен вината е върху търговците. Ще твърдя, че не съм съгласен други търговци да имат моите банкови данни, особено в чужди страни като Украйна, Нигерия, Кения. Оттогава моята поща в Google се опитва да бъде хакната многократно и транзакциите се опитват да бъдат взети от акаунта ми, телефонният ми номер е подправен, подозрително?
Автоматичен превод:
Dt100
Anonymized668
Диамантен
Anonymized668
преди 2 години
Възстановяванията бяха класифицирани като измама, тъй като търговците очевидно казаха, че са предоставили стоки. Така че в края на играта получих предупреждение поради това. Но уведомих банката за истинския проблем и изглежда, че искаха да сътрудничат. Ще видим какво ще стане. Ако дори си върна 2-ма търговци, ще се радвам, защото ще бъдат над 2500. Това е ново начало, хаха.
Единствената платена услуга за възстановяване на средства трябва да се предоставя от адвокатски кантори/адвокати. Всеки потребител, който твърди тук, че помага и иска пари, вероятно е измамник, особено когато той/тя има само една рекламна публикация.
Надяваме се, че модовете могат да се намесят.
Автоматичен превод:
Joddd
Youssf
Платинен
Youssf
преди 2 години
Току-що изпратено по имейл, то се върна, че няма такъв потребител тук
Автоматичен превод:
Joddd
refundlars
Платинен
refundlars
преди 2 години
Колко пъти трябва да бъдете забранени сега, направете едно?
Автоматичен превод:
Joddd
Youssf
Платинен
Youssf
преди 2 години
Той е, че е бил баннат два пъти, доколкото знам
Автоматичен превод:
Tabbbs
Сребърен
преди 2 години
Моля, може ли някой да помогне, трябва да се свърже със Smpf*gamingstar
Автоматичен превод:
Youssf
Joddd
Диамантен
Joddd
преди 2 години
Използвахте ли пощата в споменатите T&C?
Така че не този на уебсайта.
Автоматичен превод:
Jasmo079
LizzieCG
Сребърен
LizzieCG
преди 2 години
здрасти
Имахте ли късмет с намирането на данни за връзка с wexslide?
Тази тема също е по-ясна относно проблемите, с които се занимаваме по тази тема. И със 142 страници може би е подходящ момент да превключите на нова тема и да затворите тази, за да ви е по-лесно. Ще се опитам да създам публикация с имена на повечето търговци и техните данни за контакт, за да улесня повечето от нас да се свържат.
Автоматичен превод:
Anonymized668
Youssf
Златен
Youssf
преди 2 години
Благодаря, но няма ли да прочетат и другото?
Автоматичен превод:
Anonymized668
Dt100
Златен
Dt100
преди 2 години
Имате ли обратна връзка от paymentz
Автоматичен превод:
Youssf
Anonymized668
Диамантен
Anonymized668
преди 2 години
В крайна сметка да, но това ще се случи с всичко.
Единственото предимство е, че новата тема ще бъде по-ясна с информацията, от която се нуждаят играчите.
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized668
Sutton
Златен
Sutton
преди 2 години
Здравей получавал ли си някога имейл от paymentz за това в крайна сметка?
Заглавието няма да реши проблема, тъй като хората могат да потърсят в Google името на своя търговец и в крайна сметка да намерят тази платформа или да използват бутона за търсене на уебсайта тук.
Това обаче е страхотна тема, но тук е трудно да се намерят имена на търговци и данни за контакт, което би трябвало да стане по-лесно.