Мисля, че ми върнаха парите след около седмица! Но е минало много време, така че не помня много.
I think they did refund after a week or so! But it has been ages so I don’t remember much
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Можеш ли да провериш имейлите си, моля те, имам около 3 хиляди при тях? Казаха, че са ми възстановили сумата по телефона, но аз просто не вярвам на нищо, което казват тези търговци, докато не е в банката ми.
Could you check your emails to see plz as o have about 3k with them they stated theyve refunded over the phone to me but i just do t believe anything these merchants say till its in my bank
След като изпратихте личната си карта, селфито и снимката си на Cardaq, след колко време получихте отговор или възстановяване на сумата, моля, и имахте ли доказателство, че са обработени чрез Cardaq?
After you sent your id and card amd selfie to cardaq how long after did you get a reply or a refund please , and also did you have proof they was processed through cardaq ?
Не им вярвай - изпратих всичко на Cardaq и в крайна сметка те просто спряха да отговарят. Взеха и използваха всичките ми данни и сега получавам само тези спам обаждания и други подобни.
Dont trust them - I sent Cardaq everything and they eventually just stopped replying. Took and farmed all my details and I just get all these spam calls and stuff now.