Дадоха ли ви подробности за това какви документи е представил XYZLOTR? Ще подам жалба в банката си и бих бил много благодарен да ми предоставите тази информация, ако бихте били така любезни.
Автоматичен превод:
Majdkdl
Snowyhill84
Платинен
Snowyhill84
преди 5 месеца
Възстановява ли се сумата от Rillpay?
Автоматичен превод:
Snowyhill84
Sabine1984
Платинен
Sabine1984
преди 5 месеца
Аз също, не нарочно. Те веднага отговориха, че няма нищо общо с тях...
Автоматичен превод:
Sabine1984
Snowyhill84
Диамантен
Snowyhill84
преди 5 месеца
Значи не е потвърдено, че са те. Жалко.
Редактирано
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
sd80
преди 5 месеца
УАУ, започнах да разглеждам търговци от минали записи, лятото на 2024 г. Можете ли да ми кажете дали те са били скорошни? Видях например уебсайта за видеоигри. Изглежда е извън експлоатация. Чрез формуляр ли е. Преди колко време?
WOW, so I started to look at merchants from past records, summer of 2024. Can you tell me if these were recent. I saw the website for videogames for example. It seems to be out of commission. Is it via form. How long ago?
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Вземи криптовалутата, BitSent/QuickBit не ми възстановяват парите, но имам успешни сторнирания на плащания с тях.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
преди 5 месеца
ФЛВА
ФЛИВНАМ
Търся ги от месеци, може ли някой да помогне?
Също така, Артър Фромърс - има уебсайт, който определено ги предлага.
Услуги на Brotoloc - samr както е посочено по-горе
За съжаление, това не ми помага много! Знаете ли коя компания стои зад това? Или имате контакт? Не мога да намеря абсолютно нищо!
Автоматичен превод:
Unbroken
Haye
Платинен
Haye
преди 5 месеца
Това беше дигитална платформа, където след извършване на плащания ми създаваха акаунт и всичко останало, за да имам достъп до функциите на уебсайта. Никога не съм споменавал криптовалута или нещо подобно. Подадох оспорване и в рамките на няколко дни търговецът възстанови таксите.