Сигурен ли си, че това е уебсайтът? Просто е от Колумбия и изглеждат легитимни в Instagram. PayAdmit ги обработи вместо мен. Ако можех да намеря адреса на търговеца, бих могъл да поразровя малко 😂
Are you sure thats the website? Just its colombia and they seem legit on insta . It was payadmit who processed them for me. If i could get the merchant address i could do some digging😂
Вече го имаш 🤣 elegro е Nikotpf, струва ми се. Плюс това, те просто ми изпращат имейл със същото. Причината Nikotpf да възстанови някои суми е, че трябва да бъдат маркирани, когато подавам моите оспорвания в Monzo.
Издателят (вашата банка) може да види данните на приемащата банка (банката/процесора на търговеца) по време на онлайн плащане. Въпреки че може да видите само името на търговеца в извлечението си, пълните данни за транзакцията, предадени на вашата банка, включват подробности за обработващия плащанията или придобиващия банк, обработващ транзакцията - така че за тези, които търсят търговци, предлагам да опитат да попитат банката си, дори ако не повдигнете оспорване или плащането е било отхвърлено 🙂