Здравейте, следя този форум от известно време. По отношение на транзакциите ви в Wintermdse как успяхте да накарате банката ви да обработи отново връщане на плащане. Те определиха моята като измама и я отхвърлиха. Колко транзакции направихте с wintermdse и какви бяха сумите, защото моята е общо £4000, но аз направих общо само 5 транзакции. Очаквам отговор от разследващия екип, но разполагам с доказателства, че хазартната компания отрича всякаква връзка с тях и потвърди, че няма връзка с Wintermdse. Но получих историята на депозитите си, която е в съответствие с времето, когато са направени транзакции към хазартна компания през wintermdse. Проблемът ми с хазартната компания възникна, когато се опитах да направя теглене, което беше отказано многократно без причина и не получавах отговор как да реша проблема. Моята банка също беше ужасна по отношение на тази ситуация и са отчасти по вина, но и по моя вина също трябва да държа отговорност. И така, мислите ли, че Wintermdse ще се опита да каже, че съм купил и изкуство, като се има предвид, че всичките ми депозити бяха минимум £500, ако не отговорят в рамките на следващите 2 седмици, просто ще се върна в банките си и ще настоявам за възстановяване на плащане отново. Вече ескалира до финансовият омбудсман за грешките, които моята банка е допуснала в тази ситуация, щеше да загуби само £500 вместо £4000. Най-болезненото е, че си отивам след 3 седмици, щеше да е мечта, която трябва да разреша, преди да се кача на самолета.
Автоматичен превод: