Не използвайте този за contact@ като върнат и недоставен веднага
Редактирано
Автоматичен превод:
Katze1337
Златен
преди 2 години
Преди няколко години получих адрес за връзка с VISA плащания от мой добър приятел. Единственият отговор, който получих (отговорът отиде при адвоката ми) беше, че човекът, който се занимава с тези неща, е на почивка и ще отговори, когато се върне. От днес той все още е в отпуска.
Имейлът е директно от VISA 😉
Ако някой плати с VISA, можем да наводним пощенската му кутия^^
Автоматичен превод:
Dt100
Anonymized668
Диамантен
Anonymized668
преди 2 години
Погледнете адреса, това е същият адрес като grotobook/my dates и няколко други места! Лудост
Автоматичен превод:
Loohis
huddy
Сребърен
huddy
преди 2 години
Помолих ninewin за възстановяване и те ми го дадоха
Автоматичен превод:
Sutton
Lottie48
Платинен
Lottie48
преди 2 години
Здравей Lottie48
Изпращах ви съобщение преди, тъй като вие сте единственият във форума, който е успял да получи възстановяване на сумата от лесните курсове на Visiola. Можете ли да си спомните кой обработи плащането??
Автоматичен превод:
Anonymized668
Sutton
Златен
Sutton
преди 2 години
Ще се радвам на малко помощ и за това, моля
Автоматичен превод:
Dt100
Materialgirl84
Диамантен
Materialgirl84
преди 2 години
Почти невъзможно! Ако някой можеше да намери информация за santeda, това би било начало!
Ако изпратите имейл на горния адрес, трябва да бъдете насочени в правилната посока. Отне ми много време, за да получа отговори, но всяка седмица просто продължавах да им изпращам имейлите.
Не получих обратно всичките си депозити, но ми възстановиха около 60% и трябваше да подпиша отказ от отговорност.
очевидно премахна всичките ми данни и т.н., но това е, което ми изпратиха през февруари тази година