Здравейте на всички,
Следя форума доста внимателно от известно време, въпреки че не съм публикувал много, главно защото изглежда, че много от търговците, с които работехме преди, са се променили.
Исках да споделя нещо, базирано на моя собствен опит и положителен резултат, който постигнах със Службата на финансовия омбудсман (FOS). Ако повдигате иск за сторниране на плащане за стоки и услуги, моля, бъдете много внимателни как го правите. Банките вече са наясно, че много от тези транзакции са свързани с измамна дейност и ако нещо е представено невярно, това може да ви затрудни много в дългосрочен план.
Отне ми около година, за да стигна до момент, в който успях да възстановя почти всички плащания, които направих, но това се случи само защото следвах правилния процес и се придържах към него. Знам, че някои хора подават заявления за сторниране на плащания под различни кодове на причината, но това може потенциално да ви изложи на проблеми с невярно представяне и дори с CIFAS маркери.
Просто исках да предупредя всички, за да са наясно с рисковете. Надявам се, че всички сте добре, но моля, бъдете внимателни, когато преминавате през процеса, защото той може да има трайни последици, ако се предприеме неправилно.
Автоматичен превод: