Виртуалната компания отговори, потвърждавайки, че няма връзка с търговци
Автоматичен превод:
Joanadarm
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 7 месеца
Хей, видях, че depasify ти е възстановил парите. Те ме прегледаха преди седмица, за да предоставят доказателства за всички транзакции и т.н., което и направих. И така и не ми отговориха. Колко време чака?
Автоматичен превод:
Majdkdl
Joanadarm
Платинен
Joanadarm
преди 7 месеца
Възстановиха ми парите миналата седмица, а също така ми отговориха около 2 дни след като изпратих всички доказателства, че парите за наем са възстановени.
Автоматичен превод:
Joanadarm
Majdkdl
Сребърен
Majdkdl
преди 7 месеца
Отговориха ли ти от този имейл?[email protected] изпратих оригинала на [email protected] след това получих имейл от оперативния отдел, а сега не ми отговориха от седмица, след като предоставих цялата информация.
Автоматичен превод:
Majdkdl
Joanadarm
Платинен
Joanadarm
преди 7 месеца
Да, това беше въпросът, мисля, че възстановяването на сумата отне около седмица, може би са ви възстановили сумата и просто не са ви отговорили, така че се надявам да пристигнат скоро.
Автоматичен превод:
Joanadarm
Majdkdl
Сребърен
Majdkdl
преди 7 месеца
Отговориха ли ви, след като направиха възстановяването на сумата? Това е много странно, тъй като поискаха доказателства и след това мълчание. Попитах веднъж за актуализация няколко дни по-късно, също нямаше отговор.
Автоматичен превод:
Majdkdl
Joanadarm
Платинен
Joanadarm
преди 7 месеца
След като изпратих доказателства, те казаха това
Моля, приемете този имейл като потвърждение, че сме възстановили изцяло всичките Ви средства. Моля, изчакайте няколко дни, за да бъдат обработени. Тъй като времето може да зависи от Вашата банка, в случай че имате допълнителни въпроси, Ви препоръчваме да се свържете директно с тях.
С уважение,
Екип за съответствие на Depasify
и това беше за 600 паунда
Автоматичен превод:
Joanadarm
Majdkdl
Сребърен
Majdkdl
преди 7 месеца
Благодаря. Сега им изпратих още един имейл, тъй като ме игнорират. В моя случай има 2500 паунда.
Автоматичен превод:
Danixxx
Joanadarm
Диамантен
Joanadarm
преди 7 месеца
Здравейте, ще ви възстановят парите, но не се притеснявайте, че моето беше същото като на majdkdl. Съвет: не залагайте на хазарт, когато получите, купете си нещо хубаво.
Автоматичен превод:
Danixxx
Utb1889
Диамантен
Utb1889
преди 7 месеца
Здравейте, възстановиха ми парите от тях
Автоматичен превод:
Joanadarm
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 7 месеца
Вече не хазартирам. Притеснявам се, че вече не отговарят. Но благодаря за страхотния съвет.
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Диамантен
преди 7 месеца
Здравейте на всички 🙂
Някой успя ли да получи възстановяване на сумата за тези: