Делото ми за измама беше отменено, тъй като беше класифицирано като измамна стока, която умишлено съм разрешил, така че не мога да я оспоря, но това бяха 11. Сега имам 16 в процес на оспорване с търговеца от миналата седмица, така че стискам палци да получа възстановяването на сумата.
Автоматичен превод:
Sarahlewis
craigtay9989
Сребърен
craigtay9989
преди 6 месеца
Ако са го повдигнали пред търговеца, да се надяваме, че ще получите възстановяване на сумата, тъй като обикновено не отговарят. За кои казина бяха те?
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Ghtdt
Диамантен
Ghtdt
преди 6 месеца
Защо мислиш, че са 100% те?
Автоматичен превод:
Majdkdl
craigtay9989
Платинен
craigtay9989
преди 6 месеца
Коя банка?
Автоматичен превод:
jimmi88
Златен
преди 6 месеца
Няколко въпроса към форума тук:
Какви стъпки предприемат хората със Swipez, след като е спрян? Някой опитал ли е да предприеме правни действия?
Имам случай с чешкия омбудсман, но мисля, че те могат да отсъждат обезщетения само срещу активни фирми.
Някой имал ли е възстановени суми от Bitpulz или Softpulse solutions? Свързах се и с двете компании и в крайна сметка получих отговор от Softpulse, но мисля, че следващия път ще ме изгонят, след като твърдят, че не съм бил намерен в системата им. Lloyds в момента отказват да повдигат възстановени суми дори при неверни данни в 14.7.
Изненадващо, предвид коментарите тук, моите сторнирания на плащания в Revolut преминаха през първите две проверки и сега са повдигнати от Revolut пред търговците! Бях почти изцяло честен през цялото време. Ако имам успех, ще уведомя хората и ще мога да предам точно какво съм изпратил и направил.