Защо, какво отговориха? Създадох дела за измама с действия, а NatWest отказа, като ги обяви за измама с невярно представяне, така че се боря с NatWest тук.
Имат най-лошия екип за разрешаване на спорове, тъй като не можеш да говориш с човек и да обясниш, че е шега, дори с референтен номер на престъплението и потвърждение, че е измама, защото щракнах върху „одобряване" в приложението си, те не го пипват като измама, въпреки че казах, че съм одобрил транзакции за това, но не и за компаниите в извлечението ми.
Всички плащания са оторизирани; нищо не е извършено под принуда. Промяната в MCC (Membership Coin Code) е нещо, което засяга картовите мрежи и не засяга картодържателя.
Спечелих връщането на парите си за измама. Казах ви, че тези казина са луди. Защо биха изпратили данните на картата ми на други компании, за да извършват транзакциите!?? Когато отидох и ги разпитах, те признаха, че тези транзакции се извършват от трети страни.
В единия случай не получих стоки и услуги, а в другия търговецът не получи средства. Мисля, че не предоставих никакви доказателства, не са поискали никакви. Мисля, че в първия случай изпратих фалшив имейл.
I did goods and services not received on one, and merchant didn’t recieve funds on the other, I’m ngl I didn’t really provide any evidence they didn’t ask for any I think for one I made a fake email
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
Здравей, Сара - моят проблем току-що получи актуализация, в която пише „Опитахме се да се свържем с търговеца, за да го помолим да ви възстанови сумата. Тъй като не отговориха, ще прегледаме случая ви и ще ви информираме след 3 дни" - това добра новина ли е или просто стандартна част от процеса?
О, значи отивате в хотел, нали, купувате храна, нали, но данните на картата ви се изпращат на компания за коли под наем, която дебитира парите ви за храна плюс -0,1 паунда за първокласно обслужване.
това изобщо логично ли е
необичайно е
адски необичайно е
и защо ти е обичайно, защото се повтаряше непрекъснато и те се измъкват безнаказано