Не е толкова просто... Никой не прави услуга на някого и просто връща резервацията.
Не съм сигурен какво имаш предвид? Познаваш някого, но искаш нещо в замяна? Извинявай, мисля, че е малко трудно за превод 🙂
Мрежите комуникират само с търговците или техните банки; действителният потребител няма договорни отношения с мрежите. Мрежите предоставят инфраструктурата, банките я използват, а вие използвате картата, издадена от вашата банка.
Вярно е, до известна степен. Ние, като клиенти, имаме неформален договор с издателите, според който част от цената, която плащаме за всичко, което купуваме с тези карти, е такса, която НИЕ ефективно им плащаме.
В Обединеното кралство FCA определя стандарт, наречен „Потребителски данък", който всички финансови фирми трябва да спазват.
Mastercard не изпълняват това си задължение, като блокират сторниранията на плащания срещу измамни, нелицензирани и черни казина.
Говорейки само за себе си, разбира се, ЦЯЛОТО ми повторение и неспособност да контролирам зависимостта си се дължаха на първоначалния отказ на банката да ми върне парите. Мислех, че мога просто да си го върна. И 16 000 паунда по-късно, ето ни тук!
Автоматичен превод: