Загубих спор в Revolut с търговец, който ми изпрати неверни доказателства и разговор с мен от несъществуващ имейл адрес. Revolut прие доказателствата и аз загубих.
I lost a dispute on Revolut with a merchant who sent false evidence and a conversation with me from an email address that did not exist. Revolut accepted the evidence and I lost.
Eu am pierdut o contestatie la revolut cu un comerciant care a trimis dovezi false si o conversatie cu mine de pe o adresa de email care nu exista.Revolut a acceptat dovezile si eu am pierdut
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
Здравейте. Не се отказвайте. Подадох жалбата си и поисках да видя доказателствата в Revolut и те ми ги изпратиха. След това я попитах и резултатът беше в моя полза.
Подадох жалба, но тя беше отхвърлена с мотива, че решението е на MasterCard и че те не могат да направят нищо повече. Аз съм от Румъния и нямам достъп до MasterCard като физическо лице.
Нямам контакт, имах много съобщения с бонус оферти, ама много съобщения, казах на банката и на първия етап казаха, че съм купил скинове за игра, така съм спечелил, защото са излъгали, не са вярвали, че казвам истината на банката😁
Може ли някой да ми каже как работи това? Продавачът отговори на спора с фалшиви PDF файлове и фалшиви акаунти. Обжалвах, банката го препрати и от 2 декември няма отговор.