Как да заобиколите банката, като кажете, че сте оторизирали плащането чрез Security Push?
How do you get around the bank saying you authorised the payment through security push ?
Автоматичен превод:
преди 7 месеца
Имам същия въпрос. Оспорвам таксите, казвайки, че „продуктът не е доставен", но те ги анулират, казвайки, че съм приел таксата чрез системата за сигурност. Някакъв съвет?
Автоматичен превод:
Fire4ice
asancheg00
Златен
asancheg00
преди 7 месеца
Ако е революционно, защото те работят с измамниците, без съмнение те са банката, която приема много от тези транзакции. Те бавят, лъжат и дезинформират. Анулират сторнираните плащания и ги превръщат в измамници, за да могат да откажат въз основа на разрешение.
Автоматичен превод:
asancheg00
Бронзов
преди 7 месеца
Здравейте, изброил съм всички тези фирми. Ако някой има информация за някоя от тях и би искал да помогне, ще съм много благодарен. Благодаря!
Прима Микс Маркет
Тарфре
ТОФА
Алтера Лимитид
Политео
Хуауей
ЗонаФрийланс
Tgr 10.00eur
Некса Бизнес Уърлд ООД
Преосмислете мрежата от ресурси
Иновативно решение за запалване
Динамично решение на Novaware
Кейлуку
Аку Гифтио
Най-добрата площадка за игра
Vercs2
Pg Ventures Global Ent
Интегрира
СКИВЕ
Колекция Зейни
Класическа машина Aquaedge
Бъди най-добрата концепция
Supreme Options Limit
Масония Интеградо Се
Депасифицирайте
Светът на Уеъркрафт
Най-добър отдел
Пайлер
Дпцрта
Когнитумсол
Clarinsupport.com
И
Сърбио
Автоматичен превод:
asancheg00
Fire4ice
Бронзов
Fire4ice
преди 7 месеца
Точно това се случи и с мен. Освен че анулират моите спорове, те категоризират много други директно като измами (въпреки че аз ги категоризирах като недоставен продукт) и автоматично ги анулират. Какво може да се направи по въпроса? Успях да възстановя някои такси, но за съжаление все още имам много за възстановяване…
Автоматичен превод:
LP2710
Златен
преди 7 месеца
KYCOIN
Ланросис
Дигиоокеан
Дигиосиан
CL2SK
Политео
Фоксчнг
Нспнор
някой???
Автоматичен превод:
Sarahlewis
Сребърен
преди 7 месеца
Някой успя ли да получи възстановяване на сумата от Docean?