Свързах се с повечето от горния списък, но само „Pprince" ми отговориха.
И Velobet, и Donbet ми изпратиха имейли, в които се казваше -
„Нашият доставчик на платежни услуги ни информира, че сте поискали сторниране на транзакция."
Нашият преглед показва, че транзакциите са били успешно кредитирани от наша страна, без открити грешки. Моля, предоставете допълнителни разяснения относно причината за заявката за сторниране.
Бихте ли предоставили повече подробности за причината за вашето недоволство? Вашата обратна връзка е много важна за нас и ние сме ангажирани с подобряването на услугите ни.
Освен това, моля, обърнете внимание, че по-нататъшното искане за сторниране на транзакции ще доведе до окончателно закриване на вашия акаунт съгласно нашите Общи условия.
I have contacted most of the list above only ‘Pprince’ have come back to me.
both Velobet and Donbet have emailed me saying -
‘We were informed by our payment provider that you had requested a transaction reversal.
Our review indicates that the transactions were successfully credited on our end, with no errors detected. Kindly provide further clarification on the reason for the reversal request.
Could you please provide more details about the cause of your dissatisfaction? Your feedback is very important to us, and we are committed to improving our services.
Additionally, please note that further request of transaction reversal will result in permanent closure of your account according to our Terms and Conditions.‘