Може ли някой да помогне, тъй като може да съм разбрал погрешно този бонус.
Осребрих кода GURU50 и получих безплатния бонус без депозит, след като потвърдих своя имейл и телефон и попълних личната си информация.
Когато отидох да играя, балансът беше нулев, така че отидох на чат на живо.
Чатът е по-долу и просто исках да проверя правилно ли е, че трябва да използвам собствените си средства, за да играя бонуса без депозит?
Осребрих код, който казва, че е за слотове, но можете ли да ми кажете какви, моля, тъй като заредих няколко и средствата не се показват, но ги активирах в моя бонус раздел. Кодът е GURU50
23:13
Здравейте. Моля те почакай.
23:20 часа
Използвали сте промоционален код, който ви дава безплатни бонус средства.
Но работата е там, че за да можете да получите печалбите, трябва да превъртите тази сума със собствени средства.
Моля, преминете към раздела "Бонуси и подаръци". Там можете да намерите сумата, която трябва да заложите.
23:28 ч
Въпреки това, ако направите депозит в размер на поне 1 евро, ще получите бонус „Първи депозит". Този бонус се кредитира автоматично в сметките на клиентите, след като бъде направен първият депозит, при условие че данните за сметката са попълнени изцяло.
Бонус сумата на бонуса за първи депозит трябва да се превърти 5 пъти в акумулиращи залози. Всеки акумулиращ залог трябва да съдържа 3 или повече събития. Най-малко 3 събития в акумулатора трябва да имат коефициент 1,40 или по-висок. За да осребрите бонуса, можете да изберете бонус акаунта в личния си профил.
23:28 ч
Трябва да заложите 1500, като използвате собствените си средства, за да получите бонуса си в основната си сметка.
23:29 ч
Съжалявам, че съм малко объркан. Това е бонус без депозит, но трябва да депозирам, за да го използвам?
23:31 ч
В имейла пише €50 БОНУС БЕЗ ДЕПОЗИТ
23:32 ч
Този бонус има изискване за залагане. Трябва да заложите бонуса, като използвате собствените си средства, за да получите средствата от основния си баланс.