Помогнете ми да намеря изход от ситуацията! Спечелих 200 евро в букмейкъра PINNACLE, нямам право да тегля на картата, пишат от службата за поддръжка, след това създадох портфейл Skrill за фиктивни данни и сега не мога да потвърдя акаунта в портфейла на Skrill, кажете ми как да решим проблема? моя портфейл на Skrill, не можах да изпратя теглене, тъй като бях регистриран на друга поща, а имейлите в офиса и в портфейла трябва да са еднакви. Давам половината от печалбата, ако по някакъв начин намерим решение
Help me find a way out of the situation! I won 200euro at the PINNACLE bookmaker, I have no right to withdraw to the card, they write from the support service, then I created a Skrill wallet for fictitious data, and now I can not confirm the account in the Skrill wallet, tell me how to solve the problem? my Skrill wallet, I could not send a withdrawal, since I was registered to another mail, and the mails in the office and in the wallet must be the same. I give half of the winnings if we find a solution somehow
Помогите найти выход из ситуации!Я выиграл 200euro в букмейкерской конторе PINNACLE ,вывести на карточку не имею право пишут из службы поддержки,тогда я создал кошелек скрилл на выдуманные данные,и теперь не могу подтвердить аккаунт в кошельке Skrill,подскажите как решить проблемму?на свой кошелек Skrill я не мог отправить вывод,так как зарегестрирован на другую почту,а почты в конторе и в кошельке должны совпадать.Даю половину от выигрыша если найдем решение како-нибудь