НачалоФорумОбщи дискусии свързани с хазартИграйте с Max Спечелете над 100 000 и повече

Играйте с Max Спечелете над 100 000 и повече

1 613 преглеждания 10 отговора |
преди 6 месеца
|
Добавете пост
преди 6 месеца

Здравейте, чудя се дали не би било по-добре да избера 3-4 игри с максимална печалба над 100 000 пъти и след това да играя само тези 3-4 игри с ниски залози, докато не ударя голямата печалба? С ниските залози балансът ви не се губи толкова бързо всеки път и все още можете да спечелите големи суми с ниски залози. Някой има ли опит с това?

Ще ми е интересно вашето мнение.

Редактирано
Автоматичен превод:
roleciko
преди 6 месеца

Хей, може би не е лоша идея, но шансът Max Win да се срине вероятно не е чак толкова голям. Никога не съм се замислял за това. Колко често Max Win се пада на даден слот? Определено можеш да опиташ, но е въпрос на късмет и можеш да играеш там една година и може да не падне, а аз да стигна до там още първия ден и да имам късмет.

Така че не мисля, че е наистина важно колко или колко често играете, но може би по някакъв начин статистически има шанс да го уцелите. Но не мисля, че е от голямо значение. Очевидно ще трябва да знаете колко играчи играят играта, колко често и така нататък.

Всичко това, за което говорим, е хипотетично, но се надяваме, че един ден ще имате достатъчно късмет да спечелите максималната печалба.☘️😊

Автоматичен превод:
преди 6 месеца

Не е непременно важно за мен да достигна максималната печалба, но в игри като Tombstone Slaughter от No Limit City, която има максимална печалба от над 300 000x, дори 50 000x би било достатъчно. Това все още е голяма печалба, да речем, със залог от 20 цента. За сравнение, повечето други игри имат максимална печалба между 5000x и 20 000x. Така че е по-добре да имаш шанс да достигнеш до 300 000x със залог от 20 цента, отколкото да получиш максимум 5, 10 или 20 000 евро със залог от 1 евро.

Автоматичен превод:
roleciko
преди 6 месеца

На теория това е вярно. Колко често пада на практика е друг въпрос. Но от логическа гледна точка, да, вероятно би било по-изгодно, ако има толкова висок максимален спечелване на даден слот.

Играеш ли предимно такива слотове или това е идея, която би искал да опиташ в бъдеще?

Автоматичен превод:
преди 6 месеца

Досега играех предимно тези игри, но и други със залог от 1 евро. Но сега обмислям да играя само тези игри в бъдеще. Вече спечелих суми между 5000 и 8000 евро със залог от 20 цента, а след това през май имах голяма печалба от 23 000 евро със залог от 30 цента. Това е печалба от над 75 000 пъти. Играта, която играх, има максимална печалба от над 300 000 пъти.

Така че, може да се увеличи много повече. Ето защо си мислех, че в бъдеще ще избера две или три такива игри и ще играя само тях, докато отново не получа голяма печалба. Ще пробвам по няколко завъртания всеки ден, докато не настъпи денят, в който ще спечеля. Мисля, че няма да загубя толкова много пари по този начин, тъй като не се стига до нула толкова бързо с залози от 20 цента. Това беше идеята ми да изпробвам тази стратегия.

Какво мислите, това добра стратегия ли е или не е добра идея?

Автоматичен превод:
roleciko
преди 6 месеца

Здравей,

Логично е да играете игри с възможно най-високи печалби, стига това да не съсипва банкрола ви. Звучи отлично.

Въз основа на това, предполагам, че не си много привърженик на бонусите с лимити, нали? 😀

Автоматичен превод:
преди 6 месеца

Играя без бонуси. Само с истински пари.

Не харесвам условия като бонуси.

Автоматичен превод:
roleciko
преди 6 месеца

Точно такова впечатление получих и аз. Между другото, нека бъде и така.

Какво е мнението ти за игрите с прогресивен джакпот? Въз основа на разсъжденията ти относно максималната печалба на завъртане, съм заинтригуван да чуя мнението ти. Само ако искаш да продължиш. 🙂

Автоматичен превод:
преди 6 месеца

За съжаление, не мога да коментирам прогресивните джакпоти, тъй като рядко играя такива игри. Въз основа на опита на други играчи, подобни джакпоти са много редки и е почти невъзможно да се спечелят. Аз лично никога не съм чувал някой да печели джакпота. Под това имам предвид Големите джакпоти. Но, както казах, нямам опит с тях.

Вероятно зависи от размера на джакпота. Колкото по-нисък е джакпотът, толкова по-голям е шансът да го спечелите.

Автоматичен превод:
roleciko
преди 6 месеца

Хей, но това ми звучи като добра стратегия. 🙂 Не се притеснявай, просто ми беше любопитно, защото и аз се чувствам по същия начин; просто не можех да реша дали съм единственият, който се колебае малко относно джакпотите...

Стига да ни харесва и банкролът да е ок, предполагам, че всичко е наред.

Автоматичен превод:
преди 6 месеца

Така стоят нещата.

Автоматичен превод:

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини