НачалоФорумОбсъждане на жалбиТегленето на 1200 евро все още е в процес на изплащане след почти 12 дни

Тегленето на 1200 евро все още е в процес на изплащане след почти 12 дни

97 преглеждания 1 отговор |
преди 19 часове
|
Добавете пост
преди 19 часове
gbbg

Здравейте на всички,

В момента чакам теглене на 1200 евро от VegaDream.

Поисках оттеглянето на 23 август 2026 г. около 16:00 ч. централноевропейско време и то все още не е обработено.

Свързах се с екипа за поддръжка на VegaDream на 31 август и ми казаха, че случаят ми е препратен към съответния отдел за допълнително разглеждане и че ще се свържат с мен по имейл.

Вчера, 3 септември, VegaDream обработи и изплати отделно теглене от €20 от безплатни завъртания.

Въпреки това, тегленето ми от 1200 евро все още е в процес на изплащане.

Разбирам, че VegaDream в момента има голям брой заявки за теглене, но почти 12 дни става доста разочароващо, особено след като тегленето очевидно дори не е обработено все още.

Някой друг имал ли е наскоро подобно забавяне с VegaDream, особено при тегления на суми над 1000 евро?

Ще изчакам да изтече 14-дневният срок и след това ще подам официална жалба, ако сумата от 1200 евро все още не е платена.

Ще актуализирам тази тема.

Благодаря ви за отделеното време.

Автоматичен превод:
преди 1 час
debggb

Имам го от 31 август 2026 г., също над 900 евро.

Преди винаги под 48 часа, но след промяната е различно и е налична поддръжка на изкуствен интелект.

Пристигна ли вече?

Автоматичен превод:

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
TaDa Logo
Споделете печалбите си от слот игри на TaDa Gaming и получете още един шанс да спечелите!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини