Заложих някои залози с кучешки коефициенти, без да очаквам да влязат. Използвах Betsteve, Betdukes и 2kbets от края на май, началото на юни. Единният акаунт на всеки сайт, без бонуси. Теглех общо 25800 британски лири на 7 юли, когато приключих. Вече бях проверен, но така или иначе изпратих друг набор от документи, защото знам как става това. След това изчаках 2 седмици.
Сега е 27 юли.
Нямаше имейли след изтеглянето, което все още е посочено като чакащо. Сега изпращам имейли, никой няма да отговори. И чатът на живо казва да изчакате имейл.
Да, знам, че направих грешка, използвайки ги, но вече твърде късно. И те са лицензирани от UKGC, така че съм сигурен, че ще се подреди, но мислех, че ще се занимавам.
Извън това има някакво измамно лайно с Progressplay Limited. Две имена, мениджърът на поддръжката Софи Робъртс и Стюарт Джеймс в отдела за сигурност и проверка, се появяват в имейлите за регистрация, но те не се появяват никъде в интернет, освен в други оплаквания. Връщайки се назад 2016. Истински ли са тези хора? Може би, може би не. Намерих телефонен номер с лондонски код, който отива към записано съобщение. А седалището им е или в Кипър, или в Малта, може би и двете, а може би и двете.
Това е наистина гадна мистерия, за да бъдем честни, но не се нуждаем от еленджия, за да разберем, че нещо не е наред.