Здравейте преди няколко месеца спечелих и успях да изтегля 9500$ няколко седмици по-късно спечелих отново и се опитах да тегля 5000, изведнъж деактивираха акаунта ми и не само акаунта ми, но и акаунта на сестра ми, която беше препоръчала мен и майка ми в laws акаунт, който препоръчахме, както и те откриха проблем с множество акаунти. никой от нас не живее заедно и сме похарчили буквално хиляди, за да играем. Влизах и излизах от болницата и сестра ми ме посещаваше и ние играехме на нашите телефони, това ме поддържаше разумен, докато бях болен, предоставихме цялата си идентификация, независимо те биха могли да искат, аз бях готов да направя абсолютно всичко, както и сестра ми и свекърва ми, след много дълго време те казаха, че не ми връщат акаунта. Бях по-разстроен от това, че не мога да се разсейвам, докато съм в болницата, отколкото от парите. Превъртете напред няколко месеца и те отново активираха акаунта на сестрите ми [тя е тази, която ме препоръча] и казаха, че тя вече не е била на глас да изпраща реферали, но й е върнат акаунта, въпреки че оставащите й няколко долара все още са там. Моят обаче все още е деактивиран с над 5000 седнали вътре. Не разбирам как само седмици преди да прескочих всичките им верификации, апсори и др. и ми позволиха да изтегля 9500 след това следващия път, когато спечеля, те правят това! Когато казвам, че всеки от нас е депозирал хиляди и хиляди, имам предвид хиляди, 9500 и 5000 дори не ме уравновесяват, това просто прекъсва дори това, което бях похарчил в депозити, мога ли да накарам отново да активирам моя като този на сестра ми. Тя не направи нищо, освен произволно отиде на сайта и той я върна със съобщение, което казваше, че няма повече реферали на глас. Моля помогнете
Автоматичен превод: