Здравей Радка
Благодаря ви за отговора.
Намирам страницата ви за невероятна, докато се разхождах, преди винаги търсех или пишех на хазартната организация в Гибралтар, за съжаление никога не получавах отговор bk. затова спрях да пиша. на някои страни бях през последните 9 месеца скоро играта ти спира или замръзва или има грешка или играта прескача, докладвам го, но винаги едни и същи отговори на коя страна си, изчисти бисквитките си exetera, знам, че има няма ли нищо лошо в скута ми, проверявайте го редовно всеки ден, искам да знам малко повече от компютърните технологии, имайте предвид, че трябва да попитам, проверяват ли се тези игри, преди да излязат онлайн?
Например "SLINGO" Е МОЯТА ЛЮБИМА ИГРА.
но от октомври 2022 г., ако пише двойна линия, това се брои само за 1, но не и за 2- все още получавате 2-та линия, но monewise върви - двойна линия 2+2=4 не 2=2=3, така че ще бъде оригинално, 40 пенса не 20, нито 30 пенса и винаги е на slingo xxxtreme, може би е в скута ми, може би играта има този псевдоним, не е само от едната страна, но и от 4 страни, затова питам проверяват ли се?
за разбирането
Г.кларк
Автоматичен превод: