НачалоФорумТурнириТурнир #183 3 Witch Pots - дискусии

Турнир #183 3 Witch Pots - дискусии

449 преглеждания 20 отговора |
преди 5 дни
|
1 2
Добавете пост
преди 5 дни
Тук можете да говорите за всичко, което е свързано с #183 3 Witch Pots.
преди 5 дни
gbbg

харесва ми колко гладка и лесна е играта.

Автоматичен превод:
Hyrius
преди 5 дни
gbbg

Видях, че имаме турнири и от друг доставчик на игри. 😀

Много бонуси имах тук. 😀

Ами ти?

Автоматичен превод:
преди 5 дни
fibggb

Пропуснах ли някое бонари?

Автоматичен превод:
преди 5 дни
gbbg

За съжаление не съм фен на тази игра. Бих искал да видя една от функциите да работи.

Автоматичен превод:
преди 5 дни
fibggb

Пропуснах ли някое бонари?

Автоматичен превод:
преди 5 дни
gbbg

Не разбирам какво казваш.

Можеш ли някак си да го преформулираш? 🙂

Автоматичен превод:
преди 5 дни
gbbg

Лудост, не можах да чуя звука в тази игра или го няма?

Автоматичен превод:
преди 5 дни
gbbg

Забавна игра! Обичам вещици и черни котки, така че тя ми задържа интереса. Музиката не е прекалено силна, но е приятна.

Поддържах интереса си и почти нямах мъртви завъртания, винаги нещо се случваше или аз печелех.

Бонус игрите бяха забавни и честни.

Липсваше ми играта, в която нямаше изскачащ прозорец с надпис „Голяма печалба" и т.н.... би било готино да има такива с Вещицата, която ти казва 🙂

благодаря!

Автоматичен превод:
Jaro
преди 5 дни
fibggb

Трябва да внимаваш с последния ми рунд.

Автоматичен превод:
преди 5 дни
gbbg

Лудост, не можах да чуя звука в тази игра или го няма?

Автоматичен превод:
преди 4 дни
gbbg

Звуците определено би трябвало да са там! Можете ли да проверите тази икона в горния десен ъгъл?

file

Може би някак си си го заглушил. Това всъщност е най-доброто ми предположение. 😀

Автоматичен превод:
преди 5 дни
gbbg

Забавна игра! Обичам вещици и черни котки, така че тя ми задържа интереса. Музиката не е прекалено силна, но е приятна.

Поддържах интереса си и почти нямах мъртви завъртания, винаги нещо се случваше или аз печелех.

Бонус игрите бяха забавни и честни.

Липсваше ми играта, в която нямаше изскачащ прозорец с надпис „Голяма печалба" и т.н.... би било готино да има такива с Вещицата, която ти казва 🙂

благодаря!

Автоматичен превод:
преди 4 дни
gbbg

И на мен ми харесва тази мрачна и зловеща атмосфера. Това е особено вярно, когато моята черна котка лежи на масата до мен. 😀 Добро предложение с изскачащия прозорец; предполагам, че го разбирам. 👌

Автоматичен превод:
преди 5 дни
fibggb

Трябва да внимаваш с последния ми рунд.

Автоматичен превод:
преди 4 дни
gbbg

И защо е така? 😀

Автоматичен превод:
преди 4 дни
debggb

Жалко е, че няма функция за автоматично стартиране в игрите. Стискам палци 500 пъти!

Автоматичен превод:
snooky42857
преди 4 дни
gbbg

Да, пробвах и аз. Малко е досадно без автоматични завъртания. 😀

Но ако искате бързи завъртания, можете да задържите клавиша за интервал. Така работеше при мен.

Автоматичен превод:
Jaro
преди 4 дни
fibggb

Спечелих един от тези потове в последния рунд. Но току-що ми се появи съобщението, че няма повече рундове, така че понито не игра.

Автоматичен превод:
преди 4 дни
grbggb

Скъпи мои гурута, това не е положението!!!! Мисля, че трябва да създадете турнири, където последните 10 играчи печелят, а не първите! Мисля, че някой трябва да помисли и за нас, нещастните 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Автоматичен превод:
Elena52
преди 3 дни
gbbg

😀 Това е отлична идея и тъй като чета отзивите на играчите за турнирите от самото начало, съм 100% сигурен, че много други мислят същото. 🙌

Знаеш ли какво? Ще покажа това предложение на Юрай, нашият Гейммастър. 🙂 Кой знае...

Автоматичен превод:
преди 4 дни
fibggb

Спечелих един от тези потове в последния рунд. Но току-що ми се появи съобщението, че няма повече рундове, така че понито не игра.

Автоматичен превод:
преди 3 дни
gbbg

Съжалявам да чуя това. Видях, че си доста високо в класацията. Надявам се следващия път да имаш повече късмет. 🙂

Автоматичен превод:
преди 3 дни
gbbg

Има много бонуси, но е жалко, че всички са празни 🙁

Автоматичен превод:
преди 2 дни
esbggb

Тази игра е много забавна; този доставчик има по-добри игри от PP, които са скучни и повтарящи се.

Автоматичен превод:
1 2

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини