НачалоФорумТурнириTournament #169 Fire Stampede Ultimate - discussion

Tournament #169 Fire Stampede Ultimate - discussion (страница 3)

637 преглеждания 42 отговора |
преди 5 дни
|
12 3
Добавете пост
преди 2 дни

Здравей, Джаро, съжалявам, че мнението ми не е това, на което се надяваше, но не съм го формирал единствено от демо версията на играта. То се основава на предишен опит с истински слотове и много приятели, които са задлъжнели, опитвайки се да спечелят или поне да си възстановят загубите. Що се отнася до безплатния турнир, виждал съм го в малкото, в които съм участвал, и е обективен факт: след като първите трима спечелят парите, хиляди играят и никой дори не се доближава по резултат. Наблюдавам това ежедневно с други играчи, не само с моя. Означава ли това, че има някакъв трик? Не! Изобщо не мисля. Това е проста математика на слот машините: те никога не губят. След като присъдят големите награди, няма да ги присъдят отново. Може би ще присъдят една или две по-малки награди, поради което никой не успява да „детронира" победителите, след като са се утвърдили. Е, ти сигурно имаш много повече опит от мен с това; не мисля, че ти казвам нещо, което вече не знаеш. С най-добри пожелания.

Автоматичен превод:
преди 16 часове

Ще започна с това, че всеки, който губи пари от хазарт и се опитва да ги спечели обратно, има сериозен проблем и трябва да потърси професионална помощ. Хазартът не трябва да се разглежда като начин за печелене на пари, а като хоби. Не играйте през цялото време, само от време на време и с това, което можете да си позволите.

Що се отнася до турнирите, това е чисто въпрос на късмет, някои хора имат по-малко, други повече. Никога няма да се случи така, че от 5000 души, 3000 играчи ще имат резултат над милион, което според мен е логично, предвид как работи RTP и волатилността.

Може би един ден ще си ти, но оплакването от безплатни турнири или коментарите за това как не можеш да стигнеш до играчите, които са спечелили толкова много точки, е, според мен, доста тъжно. Не искам да кажа това като атака срещу теб, защото не си единственият. Приемам го по-скоро така, сякаш наистина трябва да се оплакваш от безплатни турнири, а просто трябва да спреш да играеш хазарт напълно. 🙂

Автоматичен превод:
Jaro
преди 16 часове

Благодаря ти.

Автоматичен превод:
Soraya33
преди 15 часове

Няма защо.

Приятно прекарване на турнира. 🙂

Автоматичен превод:
12 3

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини