Хубаво наистина! Видях другия ID, който заснехте, така че когато става дума за състезанието, не се колебайте да добавите един последен ID и не забравяйте да добавите и вашето мнение или предложения! Заслужава си специален билет. 😉
ОБИЧАМ ТОЗИ ТИП ИГРИ, ДРУДЛИ, ОТВАРЯТ УМА И НАИСТИНА МИ ПРОМЕНИ НАСТРОЕНИЕТО. ВМЕСТО ДА МИСЛЯ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ СИ, АЗ МИСЛЕХ ЗА СЛЕДНАТА ИЗОБРАЖЕНИЕ И НЕГОВИЯ ОТГОВОР.
Не е лошо, определено те кара да мислиш за всяка снимка. Казвам, че така или иначе предизвикателно ти помага да се отпуснеш за мен.
It isn't to bad, definitely makes u think about each picture.id say it defiantly helps relax you for me anyways.
Автоматичен превод:
преди 1 година
здравей
Всичко, което помага за подобряването на Droodles, се оценява много и вашите отзиви са просто страхотни в този смисъл.
Надяваме се, че планирате да се върнете с още 2 ID, за да имате най-добрия шанс да се състезавате с другите. Или просто се насладете на още едно бягане; зависи изцяло от вас! 🙌🚀
това беше меко казано много предизвикателно и интересно! Харесаха ми отговорите, за разлика от това, което виждах! Ще разгърна повече въображението си след това благодаря ❤️
this was very challenging and interesting to say the least! I liked the answers as opposed to what I was seeing! I shall open my imagination more after this thankyou ❤️
Предполагам, че е доста разочароващо, когато основният език на състезанието е английски.
Е, опитайте се да намерите първите няколко публикации в тази нишка 👈👈 - за да получите текста, преведен на предпочитания от вас език чрез преводач на Google или други инструменти.
Предполагам, че така би трябвало да ти е по-удобно. Ако се затруднявате с подробности, разгледайте какво публикуват другите или ме попитайте, моля.
Това зависи изцяло от вас. Чувствайте се свободни да се включите в дискусия с други или да споделите своя опит, обратна връзка или мнение относно Droodles, или просто публикувайте повече идентификатори, ако искате да играете отново.
В крайна сметка това състезание е за нулиране на мозъка. 🙂 Правете каквото ви харесва.
това беше адски забавно. Като психологически тест хаха.
this was tacky fun to do. Like a psychological test lol.
Автоматичен превод:
преди 1 година
Нещо като тест на Роршах, само без "петна". 😀. И аз си мислех същото...
Чувствахте ли се по-спокойни или по-концентрирани, след като играхте Drodles? След като преминах през няколко психотеста в живота си, си спомням, че почувствах облекчение, когато свършиха, но определено не бях спокоен. 😀
Това зависи от вас. Можете да играете отново на Droodles, да публикувате друг ID или да споделите повече по темата. Стартирайте игра за отгатване на конкретна скика. Правете всичко, което искате 🙂
Има ли нещо, което бихте искали да кажете относно самата мини игра? Продължавайте, моля, защото може да спечелите допълнителен билет за споделяне на вашите отзиви.
Първоначално бях малко объркан, но след това го разбрах. Иска ми се да се доверих повече на интуицията си!! Предполагам, че просто имам нужда от повече практика. Благодаря за връщането на ума към хазарта хаха
Was a little confused at first but then got a hang of it. Wish I would have trusted my gut more!! Guess I just need more practice. Thanx for the mind reset back to gambling lol
Автоматичен превод:
преди 1 година
Отзивите ви са страхотни и се надявам, че ще се върнете по-късно с друга идентификация и прозрения! Страхотно е да си тук. 🙌👍
Ако се стремите да спечелите, разкажете ни повече за това как виждате Droodles да работи или не работи за вас и публикувайте 2 други/различни идентификатора, за да увеличите максимално шансовете си. 😎