Весела Коледа на всички 🎄❄️☃️🎁🤶🎅✝️
Преди дори да ловя риба, четейки въпроса. Най-добрият ми коледен подарък, който ми хрумна... е, че една година имах нужда от допълнителни пари и исках да търгувам с моя Nintendo wii (е, не наистина), но трябваше да направя това, което трябваше да направя по това време... но GameStop беше няма да ми даде почти нищо!! Така че моята мама 💜(RIP-2018) ми даде какво всъщност си струваше по онова време. И това беше, че... Е, Коледа идва и обикновено майка ми ми даде всичко, което бих поискал по разумен начин и тя щеше да плати за това. Но тази конкретна Коледа всички отваряме подаръци. и баба ми ми подава този опакован подарък, нямам представа какво представлява. Което ме изненадва и го отварям. и това е МОЯТ WII, който тя купи от мен преди 6 месеца, тя го опакова и го върна хаха 🙈🤣🤣🤣🎁 толкова се смяхме!! 💜🙈🤣 беше страхотно. Все още се смея на това. Тя ми липсва толкова много!! 🙏🏻🙏🏻 Трябва да кажа обаче, че това беше един от най-добрите коледни подаръци, които някога съм получавал. ❄️🎁🥰
Merry Christmas everyone 🎄❄️☃️🎁🤶🎅✝️
Before I even fished reading the question. My best Christmas present that came to mind.. is that one year I needed some extra money & wanted to trade in my Nintendo wii (well not really) but I had to do what I needed to do at the time.. but GameStop was gonna give me next to nothing!! So my Mommom 💜(RIP-2018 ) gave me what it was actually worth at the time. & that was that... well Christmas comes around & usually my Mommom gave me whatever I would ask for in reason & she would pay for it. But this particular Christmas we are all opening gifts. & my grandmother hands me this wrapped gift I have no idea what it is. Which surprises me & I open it. & it’s MY WII that she bought from me 6 months prior, she wrapped it & gave it back lol 🙈🤣🤣🤣🎁 we laughed so hard!! 💜🙈🤣 it was great. I still laugh about it. I miss her so much!! 🙏🏻🙏🏻 I gotta say though, that was one of the best Christmas gifts I’ve ever gotten. ❄️🎁🥰
Автоматичен превод: