Здравейте на всички,
Искам да споделя сериозен проблем, който срещнах на Stake.com, който произтича изцяло от техническа инфраструктурна грешка от тяхна страна. Тъй като екипът им за поддръжка беше абсолютно безполезен, публикувам това тук, за да повиша осведомеността и да предупредя всички.
Вчера (30 юни 2026 г.), по време на мача на живо между Франция и Швеция, претърпях несправедлива финансова загуба поради технически системен проблем. Ето подробностите за инцидента:
📊 Информация за акаунт и залози
Потребителско име: newyear
Идентификационен номер на залога: sport:612731642
Оспорвана сума: 652,17 евро
Събитие: Франция срещу Швеция (Пазар: Усман Дембеле отбелязва гол)
🚨 Обобщение на инцидента и технически проблем
По време на мача на живо се опитах да направя залог от €652.17. Докато купонът се обработваше, системата генерира грешка „Залогът е отхвърлен".
Тъй като залогът беше отхвърлен, заложената сума от 652,17 евро беше незабавно кредитирана обратно в активния ми баланс по сметката.
Тъй като платформата изрично заяви, че залогът е неуспешен и ми върна средствата, затворих уебсайта, уверен, че няма активен залог.
След края на мача, влязох отново в акаунта си, само за да открия, че Stake.com е одобрил със задна дата и автоматично предварително отхвърления купон без мое съгласие или знание. Тъй като залогът беше загубен, балансът ми беше изтрит.
⚠️ Основания за жалба
Липса на потребителско съгласие: Системата официално ми съобщи „Този залог не е направен" и ми възстанови парите. Беше невъзможно за мен да наблюдавам, управлявам или осребря залог, за който ми беше казано, че не съществува.
Нелоялна практика: Въпреки че се свързаха с поддръжката на Stake, те отказват да признаят това очевидно системно забавяне и технически проблем. Възстановяването на отхвърлен купон след напредъка на мача е напълно неприемливо.
Вече подадох официална жалба до Кюрасао Хазартния орган (CGC), с която настоявам за разследване на системните им регистрационни файлове за този Bet ID.
Някой друг имал ли е подобен бъг на тази платформа или имате ли съвет как да се процедира? Бъдете много внимателни със залозите на живо на Stake.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5587293.0