Разгледахме вашия случай и според нашите записи отчетената транзакция е одобрена от ваша страна. Моля, имайте предвид, че правим всичко възможно да спрем подобни транзакции, поради което изискваме допълнително удостоверяване. За съжаление, поради факта, че плащането беше одобрено от ваша страна, не можем да оспорим транзакцията.
Съжаляваме, че няма да можем да ви помогнем този път и оценяваме търпението ви по време на този процес
Бих искал да направя това, но имам чувството, че cgb ще отхвърли всичко. Цялата система трябва да бъде изключена и трябва да бъде разкрита поне тук, в Обединеното кралство, така че хората да са наясно какво се случва.
Тук се прави много за хазарта, но изглежда, че ukgc правят майната им
Разбирам ситуацията ви. Тъй като искането за сторниране на плащане беше отхвърлено, не можем да помогнем повече в спора. Препоръчвам да се свържете с TopUp.com, като използвате информацията, предоставена в техния имейл. Те може да успеят да разрешат проблема директно.
Здравейте, някой друг получавал ли е наскоро възстановяване на сумата от Chillstock ou, тъй като нямам отговор повече от две седмици, но съм виждал, че преди това на хората са били възстановявани? Освен това някой би могъл да ме посъветва относно данните за контакт на dsservltd? Благодаря х
Накрая разбрах, че компанията TopUp.com е използвана само като име, но плащането е отишло на Gaiw-deposit London. можеш ли да ми кажеш нещо Моята карта все пак е Visa... благодаря