Наистина разбирам през какво преминавате; Аз самият съм в подобна ситуация в момента. Имам среща с адвокат, защото случаят ми стана доста сложен. В момента участвам в съдебно производство срещу трета страна, обработваща плащанията, тъй като е от решаващо значение те да бъдат държани отговорни и да се уверят, че работят със законен бизнес. Дори включих омбудсмана във връзка с моята банка, която отне толкова много енергия през последните три месеца.
Изглежда, че сте опитали всичко възможно и търсенето на правен съвет може да ви се стори голям риск след всичко, което вече сте загубили. Наистина се надявам да намерите спокойствието, което заслужавате, и в крайна сметка да продължите напред от това преживяване. Важно е да запомните, че вашето благосъстояние е най-важно. Вие имате това и аз вярвам, че ще видите парите си върнати навреме - тези, които ни онеправдават, често се сблъскват с последствията си.
Бъдете силни и ако някога се почувствате претоварени, не се колебайте да потърсите подкрепа. Всички ние се нуждаем от помощ от време на време. Пожелавам ви всичко най-добро - пазете се. ☺️
Автоматичен превод: